Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
12 okt. Uitnodigingen Vrijwilligersavond zijn onderweg
24 aug. Vrijwilligersavond vrijdag 10 november 2017
23 feb. Kantinediensten 2e halfjaar 2017 inzien
23 feb. Kantinediensten 1e halfjaar 2017 inzien
1 jan. Kantinediensten overnemen 2017
26 nov. GRATIS naar Fortius Fysiotherapie voor alle leden
22 jan. TV Sparta op weg naar verduurzaming
1 dec. Update "Instructie Verantwoord Alcohol Schenken"
6 dec. Verplichte Instructie Verantwoord Alcoholgebruik
3 maa. Sponsorlijst TV-Sparta 2017
Belangrijke KNLTB berichten
9 maa. Handig! Actueel baanoverzicht zonder inlog
DSC01682.jpg
DSC_0656.jpg
DSC01696.jpg
Meest recente foto's
Bardiensten opgeven voor 2018!
 Gerrit van de Veen  Bardienst Overzicht  208x gelezen

Geachte leden,

u kunt uw opgave voor bardiensten  indienen op zaterdagmorgen 9 december van 0800-1200u  en maandagavond 11 december van 1900u -2100u.

woensdag 8 november 2017, 11:01 uur 2 reacties (reageer)
Opgeven voor wintertennis competitie
 Gerrit van de Veen  Toernooien  214x gelezen

Een paar bestuursleden hebben TV Weldam bezocht en hebben informatie ingewonnen over het daar al ingeburgerde wintertennis competitie. Enthousiast geworden willen wij dit ook aan onze leden voorleggen.

U kunt individueel of als koppel inschrijven. Als individu ingeschrevenen worden aan een partner gekoppeld. Daardoor kan het zomaar zijn dat u tegen een mix koppel speelt of dames of herendubbel.

VERRASSEND DUS! Zie voor info onderstaande bijlage.

 


Download bestanden
wintertennis competitie op vrijdag avond 24 KB (126x opgehaald)
donderdag 2 november 2017, 17:43 uur 3 reacties (reageer)
Nog meer foto's Nijkerkse Kampioenschappen
 Gerrit van de Veen  Toernooien  117x gelezen
Naast Fabian Boot heeft ook Gerard Tijmense als flitsende (hoewel er was licht genoeg..) reporter op en rond het veld nog veel foto's van de finaledag ingestuurd! Ook Gerard bedankt! Kijk dus snel in de fotorubriek!
donderdag 2 november 2017, 17:36 uur 0 reacties (reageer)
Veel vernieuwingen op korte termijn
 Gerrit van de Veen  TV Sparta Headlines  152x gelezen

Beste leden, vanaf januari 2018 gaan tal van nieuwe technieken de communicatie met u verzorgen via KNLTB.Club. Op te beginnen komt er een nieuw afhangbord in de gang van de kantine. Een veel groter scherm wat zeer gebruiksvriendelijk is volgens de KNLTB.U kunt een filmpje hierover zien door deze link te klikken: https://vimeo.com/237071617?lite=1

Verder gaat deze website verdwijnen. Een nieuwe website via de KNLTB is een optie. Echter twee leden van de vereniging gaan zich hard maken zelf een site voor ons in de steigers te zetten. Een hele klus lijkt mij, maar voor de ingewijden 'a piece of cake...' Wij gaan de ontwikkelingen afwachten en houden u op de hoogte!

zondag 29 oktober 2017, 16:40 uur 0 reacties (reageer)


Foto's van Nijkerkse Kampioenschappen en uitslagen
 Gerrit van de Veen  Toernooien  86x gelezen
De foto's die Fabian Boot voor ons maakte bij de prijsuitreiking op de finaledag van het toernooi staan op de site. Ook hieronder de uitslagen via toernooi.nl

Download bestanden
Uitslagen Nijkerkse Kampioenschappen 2017 19 KB (40x opgehaald)
zondag 29 oktober 2017, 15:56 uur 0 reacties (reageer)
TV Sparta gastheer voor KNLTB Clustervergadering
 Sibert van Leeuwen  Nieuws  136x gelezen

BESTE LEDEN VAN TV SPARTA

Maandagavond 13 november stelt TV Sparta de grote zaal van de Catsburcht ter beschikking aan de KNLTB. Op die avond zal de KNLTB de District Najaarsvergadering houden waar de tennisverenigingen uit onze regio (NW Gelderland) voor uitgenodigd zijn. De vergadering wordt gehouden in de vorm van een "Clustervergadering" waarbij de deelnemende aanwezige verenigingen zelf agendapunten aandragen om daar vervolgens met elkaar over te praten.

TV Sparta is al vaker gastheer geweest voor de KNLTB. Denk aan een clustervergadering een aantal jaren terug en de informatie avond over de KNLTB Club ap. Die avond viel mooi samen met de ingebruikname van de nieuwe LED verlichting op het park. We hadden volle bak, een geweldig visitekaartje!! En een jaar of 3 geleden hadden we NPO Radio en Televisie over de vloer, ook toen op vriendelijk verzoek van de KNLTB!! (lees verder....)

maandag 23 oktober 2017, 15:38 uur 0 reacties (reageer)
Uitnodigingen Vrijwilligersavond zijn onderweg
 Sibert van Leeuwen  Nieuws  127x gelezen

De persoonlijke uitnodigingen voor de jaarlijkse vrijwilligersavond worden nog voor dit weekend op de post gedaan. Dat is iets later dan gebruikelijk, waarvoor oprechte excuses. Maar...zeker weten dat de datum al lang geleden is vastgelegd in de agenda's!!

Als altijd verwacht het bestuur ook dit jaar weer een grote opkomst. Ieder jaar weer blijkt dat de vrijwilligers van de vereniging een grote behoefte hebben om met elkaar te brainstormen, te netwerken, een vorkje te prikken en de polonaise te lopen of een nieuwe dans uit te proberen.

De inloop is vanaf 18.30 uur, einde van de avond om 00.30 uur.

OP VRIJDAGAVOND 10 NOVEMBER ZIJN DE BANEN GESLOTEN EN IS DE CATSBURCHT EXCLUSIEF GERESERVEERD VOOR DE VRIJWILLIGERS VAN DE VERENIGING!!

Bedankt voor uw begrip.

BESTUUR TV SPARTA

donderdag 12 oktober 2017, 08:10 uur 0 reacties (reageer)
Rabobank Clubkas Campagne
 Sibert van Leeuwen  Nieuws  72x gelezen

Rabobank Randmeren stelt in 2017 € 70.000 beschikbaar voor verenigingen en stichtingen die zich daarvoor hebben aangemeld in het kader van de Rabobank Clubkas Campagne.

Ook onze Tennisvereniging Sparta heeft zich aangemeld als deelnemer aan deze actie. Het bedrag van € 70.000,-- wordt verdeeld over alle deelnemende verenigingen op basis van het aantal uitgebrachte stemmen.

Alle leden van Tennisvereniging Sparta, maar ook hun familie, kennissen etc., die lid zijn van Rabobank Randmeren kunnen van 5 oktober tot 25 oktober 2017 stemmen op hun drie favoriete deelnemende verenigingen. Zij krijgen daarvoor binnenkort een code toegestuurd van de bank.

Het bestuur rekent er op dat u, als u lid bent van de RABObank, één van uw drie stemmen uitbrengt op onze vereniging. Het kost u verder niets en kan voor ons  zomaar € 500,-- of meer opleveren. Dus ook hier geldt “laat uw stem niet verloren gaan”.

Om zoveel mogelijk stemmen te krijgen kunt u misschien ook uw kennissen, buren en/of vrienden vragen om hun stem uit te brengen op Tennisvereniging Sparta.

Ben u lid van de Rabobank Randmeren, maar ontving u geen code? Stuur dan een email naar  info.randmeren@ rabobank.nl met als onderwerp: ‘Stemcode Clubkas Campagne’. Vermeld in de mail uw volledige  naam, geboortedatum en adresgegevens.

Bent u wel klant, maar nog geen lid van de Rabobank Randmeren en wilt u toch stemmen. Stuur een email naar info.randmeren@rabobank.nl met als onderwerp: ‘Maak mij lid en stuur mij een stemcode voor de  Clubkas Campagne’. Vermeld in de mail uw volledige naam, geboortedatum en adresgegevens.

Eventuele nadere informatie kunt u krijgen bij ondergetekende of via www.rabobank.nl/randmeren

Namens het bestuur van Tennisvereniging Sparta

Henk van Steeg, penningmeester.

woensdag 4 oktober 2017, 13:57 uur 0 reacties (reageer)
Start Van Duinkerken Nijkerkse Kampioenschappen
 Gerrit van de Veen  Toernooien  161x gelezen

Maandag 2 oktober beginnen de wedstrijden voor dit kampioenschap terwijl de finales worden gespeeld op zondag 8 oktober. Hoewel er iets minder deelnemers zijn dan verwacht is er weer een leuke indeling gemaakt. Van Duinkerken maakt het extra gezellig door za 7 oktober met veel tenniskleding en attributen aanwezig te zijn en bovendien kunnen er rackets bespannen worden. En voor een lekkernij wordt er ook gezorgd, gezien de reacties van vorig jaar was dit zeer geslaagd.

Er zullen vrije banen beschikbaar zijn, kijk op deze link https://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=81350DCD-4E50-47EB-A06D-0EA31E35E622 voor de wedstrijdplanning en check met de wedstrijdleiding ter plaatse.

donderdag 28 september 2017, 13:26 uur 0 reacties (reageer)
Familie is alles bij TV Sparta
 Sibert van Leeuwen  Toernooien  268x gelezen

 

"Alles is familie bij TV Sparta" kopten de lokale en social media de afgelopen dagen. Maar na een zonovergoten familiedag zondag 3 september 2017 is mijn persoonlijke conclusie dat "familie alles is" - ik had dat graag nog even getoucheerd in een praatje-voor of praatje-na. Het kwam pas vandaag - the day-after - bovendrijven, terugdenkend aan een wederom unieke dag bij TV Sparta. Het klinkt zo mooi, "alles is familie", maar "familie is alles" dekt de lading nog meer. Er waren er tientallen, sterker nog: een kleine 60 koppels!!! Ik zag vaders en moeders met kinderen, met kleinkinderen, met neefjes, nichtjes, achterneefjes en achternichtjes en ook: "mijn dubbelpartner is eigenlijk de man van de schoonmoeder van mijn schoonzoon". Hoe verzin je het!! Maar het klopte als je er langer over nadenkt. Ook zag ik families waar moeder of vader, man, vrouw, er niet bij was op zondag 3 september. Op zonovergoten terrassen en plezier op de banen zie je en merk je bijna niets van het verdriet. Wat een sterke families hebben we bij TV Sparta! De sportwethouder van Nijkerk constateerde dat ze op bezoek was bij een unieke vereniging waar saamhorigheid, teambuilding en families heel dicht bij elkaar staan. TV Sparta als huiskamer en dus als tweede huis, het is zelfs een KNLTB-marketing "tool" geworden!  

HERMA VAN DEN BROEK, DIMPHY EVERS-TIJMENSE en NIENKE KAS waren de grote kartreksters van de dag en zij maakten er organisatorisch een perfect geheel van. Een overvol terras, een vlot lopende kantine, plezier op de banen, een mooi onderhouden park, werkelijk alles klopte. De dag begon met een gezamenlijke Warming Up, Bedankt NDO!! en werd afgesloten met een gezamenlijke maaltijd, dit jaar mocht v/d Pol Catering de inwendige mens verwennen.

Ik zeg net als in 2016: "voor herhaling vatbaar"!!! 

Een aantal familieleden hebben we "en passant" even lid gemaakt!! Welkom bij TV Sparta!!!

Sibert van Leeuwen, voorzitter (zie de 298(!) foto's die Fabian Boot maakte!)

maandag 4 september 2017, 20:40 uur 0 reacties (reageer)
1 2 3 4 5 6 7 ...
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Bardienst Overzicht
 Competitie
 Jeugd
 Lidmaatschap TV Sparta
 Matchpoints
 Nieuws
 Sponsoring
 Sponsorlijst
 Tennislessen
 Toernooien
 Tossen
 TV Sparta Headlines
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
29 November
 toss ochtend 0900u

14 December
 toss ochtend 0900u
 toss avond 1930u

 Competitie teams 
Senioren
 Donderdag Dames
 Vrijdag Dames
 Vrijdag Gemengd
 Vrijdag Heren
 Zaterdag Heren

Junioren
 Zondag Gemengd
 Zondag Jongens