Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
7 aug. SAVE THE DATES!!
10 jul. En de van Essens vonden het geweldig!!!
17 jun. Record aantal kampioenen bij TV Sparta
13 jun. Inschrijven Clubkampioenschappen NU!!
23 feb. Kantinediensten 2e halfjaar 2017 inzien
23 feb. Kantinediensten 1e halfjaar 2017 inzien
1 jan. Kantinediensten overnemen 2017
26 nov. GRATIS naar Fortius Fysiotherapie voor alle leden
22 jan. TV Sparta op weg naar verduurzaming
1 dec. Update "Instructie Verantwoord Alcohol Schenken"
6 dec. Verplichte Instructie Verantwoord Alcoholgebruik
3 maa. Sponsorlijst TV-Sparta 2017
Belangrijke KNLTB berichten
9 maa. Handig! Actueel baanoverzicht zonder inlog
_GVN4358.jpg
_GVN4353.jpg
_GVN4348.jpg
Meest recente foto's
Toss avonden 2e halfjaar bekend
 Gerrit van de Veen  Tossen  55x gelezen
Geuri Berlang plande voor ons de volgende toss avonden: maandag 18-9, dinsdag 17-10, woensdag 15-11,donderdag 14-12. Aanvang zoals gebruikelijk 1930u, u bent van harte welkom!
dinsdag 8 augustus 2017, 14:18 uur 0 reacties (reageer)
SAVE THE DATES!!
 Sibert van Leeuwen  Toernooien  147x gelezen

Beste Leden van TV Sparta, 

Onmiddellijk na de zomervakantie gaan we weer VOLLE BAK!! Velen van jullie zijn nu mogelijk nog met vakantie, anderen hebben het nog tegoed of hebben het al weer achter de rug en dan zijn er ook nog leden voor wie vakantie vieren even helemaal geen optie is. Hoe dan ook, vanaf september loopt de agenda alweer aardig vol....

FAMILIETOERNOOI 3 SEPTEMBER

Op 3 september beginnen we TRADITIEGETROUW met het GROTE FAMILIETOERNOOI, het inschrijfformulier vind je in de Hal van de Catsburcht, helaas VOL is VOL maar misschien is er nog een reserveplek...dit toernooi, deze familiedag, was vorig jaar een Groot Succes!!

CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 6 TOT EN MET 16 SEPTEMBER

Vanaf 6 september organiseren we de Clubkampioenschappen, een bijzonder gezellige week waarin je je kans grijpt om voor Eeuwige Roem te gaan en eindelijk eens te spelen tegen iemand waar je altijd tegenop kijkt maar juist daarom de uitdaging graag aangaat. Nieuwe en relatief nieuwe leden worden uiteraard ook op dit toernooi verwacht, ze leveren in sportief en speltechnisch opzicht heel veel op!! En...nog belangrijker...je leert weer veel nieuwe leden van de Spartafamilie kennen.

VAN DUINKERKEN NIJKERKSE KAMPIOENSCHAPPEN 30 SEPTEMBER TOT EN MET 8 OKTOBER

Op 30 september starten de Van Duinkerken Nijkerkse Kampioenschappen, waar we spelen tegen inwoners van Nijkerk (lid van de KNLTB) en tegen Weldammers uit Hoevelaken en NTC'ers uit Nijkerk. Ik kan jullie verzekeren dat wordt weer dolle pret want het is een toernooi met een hoog gezelligheid-kent-geen-tijd gehalte, je verdient of verspeelt er geen KNLTB ranking mee dus ook hier geldt weer dat je NIETS te verliezen hebt!

6E LUSTRUM TOERNOOI (30-JARIG BESTAAN VAN DE VERENIGING) OP 21 OKTOBER

Op 21 oktober organiseert de vereniging een dagtoernooi en een feestavond vanwege het 30-jarig bestaan, ons 6e Lustrum, waarvan de voorbereidingen inmiddels gestart zijn. nadere informatie volgt spoedig, maar het toernooi draagt hoe dan ook een "thema" - we hopen op een mooie opkomst!

maandag 7 augustus 2017, 13:07 uur 0 reacties (reageer)
En de van Essens vonden het geweldig!!!
 Sibert van Leeuwen  Nieuws  137x gelezen
"Kom gerust even kijken" werd ik door diverse telgen uit de Henk-van-Essen-clan van harte uitgenodigd om te zien hoe of het allemaal zou gaan. Bewust niet gedaan! Wel even gebeld en gehoord dat iedereen, jong en oud, warm en koud en vooral TV Sparta's oudste lid (EN NOG SPELEND....jawel....86!) enorm heeft genoten. Lekker de baan op, af en toe een glaasje water op het zonovergoten gazon en na afloop lekker wat gegeten.....SCHOT IN DE ROOS

foto van TV Sparta.


 

maandag 10 juli 2017, 07:21 uur 1 reactie (reageer)
Open IMC-Jeugdtoernooi super verlopen!
 Gerrit van de Veen  Jeugd  176x gelezen

De Bondsgedelegeerde noemde het toernooi en de organisatie voortreffelijk... mooie lovende woorden voor dit toernooi dat al weer voor de negende keer plaats vond! Prachtig weer (soms te heet) en in het weekend wat regen deerden de spelers niet. Een echte pofferskraam op zondag verhoogde de feestvreugde natuurlijk. Het hele IMC-organisatieteam werd door vz Sibert van Leeuwen nog uitvoerig in het zonnetje gezet. Tim van der Hoeven  viel nog extra in de prijzen hij raadde op een bal na precies het totaal aantal ballen (321) in een winkelwagentje! In 2018 dus het eerste lustrum, we kijken er al naar uit! Zoals een ouder ons schriftelijk liet weten:Het was een mooi en sfeervol toernooi met een enorme goede en vriendelijke toernooicommissie.Ik zal jullie toernooi aanraden aan anderen.

Naast de hoofdsponsor IMC Computer Products zijn we erkentelijk voor de bijdragen van Van Duinkerken, De Nootzaak, Jumbo Nijkerk

(hieronder in de bijlage de uitslagen (met veel Spartanen!) en bekijk de foto's van de finaledag en prijsuitreiking in de fotogalerij)

_GVN4343.jpg


Download bestanden
Uitslagen IMC toernooi 2017 11 KB (58x opgehaald)
dinsdag 27 juni 2017, 13:47 uur 0 reacties (reageer)


NU inschrijven vDuinkerken Nijk. Kampioenschappen
 Gerrit van de Veen  Toernooien  89x gelezen
Ook voor dit toernooi dat gespeeld wordt tussen 30/9 en 8/10 kunt u zich al inschrijven! Via deze directe link komt u in het menu van toernooi.nl: https://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=81350DCD-4E50-47EB-A06D-0EA31E35E622
vrijdag 23 juni 2017, 16:24 uur 0 reacties (reageer)
Jeugdclubkampioenschappen weer voorbij
 Gerrit van de Veen  Jeugd  183x gelezen

In de weken van 29 mei t/m 9 juni heeft de jeugd van Sparta weer hard gestreden om wie zich clubkampioen mag noemen... een verslag van Dimphy Evers vindt u in de bijlage en bekijk de vele foto's in de fotogalerij!


Download bestanden
Jeugdclubkampioenschappen 2017 verslag 16 KB (99x opgehaald)
vrijdag 23 juni 2017, 16:10 uur 0 reacties (reageer)
Luchtfoto's park met drone
 Gerrit van de Veen  Nieuws  239x gelezen

Het was al tijden de wens van het bestuur om de bestaande luchtfoto van te vernieuwen. Keuze was er eigenlijk niet, gewoon een Cessna 150 huren op Lelystad en een klein uurtje vliegen. Kassa!! Een van onze leden kwam met het idee om een drone te gebruiken die iemand in zijn familie bezat. Snel gekiekt en met minimale kosten, wie wil dit niet? Woensdag namiddag kwam Justin van de Pol met zijn apparatuur naar de baan. Het IMC-toernooi was in volle gang dus dat gaf een mooie vulling op de banen. Behendig stuurde hij de drone naar alle hoeken van het veld, mooi om te zien op de laptop. Een kleine selectie kunt u zien in de foto galerij. Heeft u ook interesse een drone in te zetten bij een gebeurtenis? U kunt Justin bellen op 06-36540718.

donderdag 22 juni 2017, 19:40 uur
Deze week IMC Open Jeugd Toernooi JRT!!
 Sibert van Leeuwen  Toernooien  380x gelezen

Beste Leden van TV Sparta

Wim Krijkamp heeft er met zijn IMC Toernooi Commissie voor gezorgd dat er de komende week op Hoog Niveau getennist wordt op de banen van TV Sparta: Game Set & Match: Jongens en Meisjes in het Enkel Spel tot 12 en tot 14 jaar doen mee in het Jeugd Ranglijst Toernooi, waarin punten kunnen worden behaald op de NATIONALE Ranglijst ladder. En als in andere jaren komende kids van heinde en van verre!!

Het belooft de komende week schitterend weer te worden dus neem de fiets of een kuiertje en kom genieten van Jeugd Top Tennis op ons mooie park.

Er zijn de hele week 2 banen vrijgehouden en de laatste wedstrijden van de dag worden om 19.00 uur ingepland. Dus vrijspelers: er zal voldoende ruimte zijn om uw bal te slaan. Misschien even een keer een half uurtje wachten maar dat is geen straf als u plaats neemt op het terras onder de parasol. Even met de toernooicommissie bellen en dan weet u helemaal hoe de actuele baansituatie is.

Mede namens het bestuur wens ik de IMC Toernooi Commissie een hele mooie week toe!!!

Sibert van Leeuwen

zaterdag 17 juni 2017, 08:53 uur 0 reacties (reageer)
Record aantal kampioenen bij TV Sparta
 Sibert van Leeuwen  Competitie  249x gelezen

De KNLTB Voorjaarscompetitie leverde bij TV Sparta dit jaar maar liefst 7 kampioensteams af. De tennisvereniging, die dit jaar haar 6e lustrum viert, breekt daarmee mogelijk een clubrecord. Onder de kampioenen zijn ook 2 teams waar 'beginnende' tennissers onderdeel van vormen. De KNLTB heeft dit jaar een speciale competitie uitgeschreven voor senioren die in de laagste categorie 8 en 9 uitkomen. Zij niet lang geleden begonnen met tennislessen en zijn met een sprong in het diepe meteen aan het grote werk begonnen. Prima voor de sportieve ontwikkeling en goed voor het ledenbehoud van de tennisvereniging aan de Watergoorweg in Nijkerk.

De kampioenen van 2017 zijn:

Heren 8 & 9 Donderdag 2e klasse - Captain Adriaan van den Bor

Dames 8 & 9 Donderdag 2e klasse - Captain Marjon van Domselaar

Heren 17+ Vrijdag 3e klasse Captain Gerwin van de Akker

Gemengd 6e klasse Zondag Captain Remco Bouwman

Dames 35 Vrijdag DD35+ 3e klasse Captain Jolande Vrielink

Dames 17+ Dondardag DD17+ 1e klasse - Captain Bertine Fiegen

Gemengd 17+ Vrijdag GD17+ 4e klasse - Captain Eva Nijboer

De praktijk leert dat tennissers die aan competities en toernooien deelnemen zich langer aan de sport en aan de vereniging waar zij lid van zijn binden. Ledenbehoud vormt een cruciaal onderdeel van het meerjaren beleid van TV Sparta.

TV Sparta organiseert in juni het IMC Open Jeugd Toernooi, waarna in september de Clubkampioenschappen voor senioren georganiseerd worden, gevolgd door de Van Duinkerken Nijkerkse Kampioenschappen in oktober. Op zondag 3 september organiseert de vereniging de Grote Familiedag, die in 2016 een groot succes was en ook dit jaar het maximale aantal deelnemers gaat opleveren. Vol is vol!!

(lees meer hieronder) en meer foto's!

zaterdag 17 juni 2017, 08:46 uur 0 reacties (reageer)
Inschrijven Clubkampioenschappen NU!!
 Gerrit van de Veen  Toernooien  145x gelezen
Nu inschrijven voor de clubkampioenschappen, tussen 6 en 9 september vindt dit weer plaats... dus niet wachten (nog ver weg, zie wel ff later, eerst vakantie, druk druk druk...) maar gelijk regelen, geeft ruimte in het hoofd en in de agenda. Ineens is de zomer weer voorbij, o ja nog inschrijven (te laat).en via deze link maak ik het u helemaal makkelijk  https://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=960400E2-1880-45C7-B039-EB6892F3D9DB
dinsdag 13 juni 2017, 11:29 uur 0 reacties (reageer)
1 2 3 4 5 6 7 ...
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Bardienst Overzicht
 Competitie
 Jeugd
 Lidmaatschap TV Sparta
 Matchpoints
 Nieuws
 Sponsoring
 Sponsorlijst
 Tennislessen
 Toernooien
 Tossen
 TV Sparta Headlines
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
3 September
 Familie toernooi

6 September - 16 September
 Clubkampioenschappen

14 September
 Najaarscompetitie

15 September
 Najaarscompetitie

16 September
 Najaarscompetitie

17 September
 Najaarscompetitie

18 September
 toss avond 1930u

21 September
 Najaarscompetitie

 Competitie teams 
Senioren
 Donderdag Dames
 Donderdag Gemengd
 Donderdag Heren
 Vrijdag Dames
 Vrijdag Gemengd
 Vrijdag Heren
 Zaterdag Gemengd
 Zaterdag Heren
 Zondag Gemengd

Junioren
 Zondag Gemengd